Säsongsstart: Fackeltåg 21 januari

Nu drar scouterna igång år 2019. Äntligen! Vi börjar med det traditionsenliga fackeltåget då hela kåren samlas och familjen och tjocka släkten också är välkomna. Vi möts vid mastkranen på Bosö båklubb måndag den 21 januari kl 18.00, för att ställa Läs mer »

NLS Julmarknad: Lördag 1 december kl 11-14

Varmt välkommen till Norra Lidingö Sjöscoutkårs traditionella julmarknad. Kom och fika, gör fina julklappsfynd och stöd samtidigt vår verksamhet. Vi gör unga redo för livet! NÄR? Lördag den 1 december kl 11-14 VAR? Källängens Skolas matsal VILL DU LÄMNA SAKER Läs mer »

Sommarläger på Hustegaholm – Lägerbrev 4

Sommarlägret flyttar till Hustegaholm på Lidingö. Här kan du läsa allt om nyheten och upplägget: Lägerbrev 4 Graal18 180727    

Sommarläger Graal 18 – Brev 3!

Lägerbrev 3 Graal18  

Sommarläger Graal-18 på Gällnö!

Snart är det sommarlov och alla scouter får lite välbehövlig vila och gräs under fötterna. Vi var runt 100 deltagare som var med på Vårkår, kårens gemensamma vårhajk, och det var nog många scouter som fick mersmak på lägerliv. Det Läs mer »

Fackeltåg med hela kåren på måndag kväll!

Måndagen den 22 januari samlas alla scouter med familjer och vänner för en kårgemensam terminsupptakt i form av ett fackeltåg. Vi samlas kl. 18:30 vid mastkranen i Bosöhamnen och går tillsammans bort till Sjöstugan där vi samlas runt elden och Läs mer »

NLS Julmarknad 2017: lördag 2 december kl 11-14

Varmt välkommen till Norra Lidingö Sjöscoutkårs traditionella julmarknad. Kom och fika, gör fina julklappsfynd och stöd samtidigt vår verksamhet. Vi gör unga redo för livet! NÄR? Lördag den 2 december kl 11-14 VAR? Källängens Skolas matsal VILL DU LÄMNA SAKER Läs mer »

NLS söker nya ledare till hösten 2017

Scouterna gör unga redo för livet genom äventyr! Vår målsättning är att få våra scouter att växa som individer för att därigenom göra världen bättre. NLS vill att fler barn och ungdomar ska få möjlighet att pröva scouting och vi Läs mer »

Prova på Scouting!

Det finns många scouter på Lidingö, men vi vill bli flera! Kom och prova på scoutaktiviteter. Till hösten startar vi nya grupper för barn mellan 7-9 år och vi har även plats för barn/ungdom mellan 10-14 år. Ta med dig Läs mer »

Happy Outdoor erbjuder NLS bra utrustning

Bra utrustning för läger och friluftsliv. Hos Happy Outdoor hittar du bra friluftsutrustning till sjyssta priser. Som medlem i en Scoutkår på Lidingö får du 10% rabatt i vår butik och webbshop. Rabattkod webbshop: Scout2017 Aktuella specialerbjudanden: Happy Scouter 2017 Butikens Läs mer »