Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareÄventyrare tar ett större ansvar för sitt eget program och är delaktiga i det äventyr som nu tar vid!

NLS äventyraravdelning heter Utsjöfararna och har mycket fokus på segling och sjöverksamhet men såklart även annan scoutverksamhet. Möten äger rum på tisdagar kl. 18:30 – 20:30. Under seglingssäsongen händer det att äventyrarna seglar även andra tider och ibland så blir det även en seglingshajk.

Är du nyfiken på att testa något nytt och garanterat äventyrligt? Kontakta någon av ledarna nedan.

Utsjöfararna

Fredrik Björkstedt (fredrik.bjorkstedt@telia.com, 070-738 5472)

Utsjöfararna Program VT 2017